torstai 9. kesäkuuta 2016

Vastauksia teidän kysymyksiin !

Moikka! Eli tänään vastaan teidän kysymyksiinne , joita saitte kysyä meidän marsujen omassa ig:ssä. Se on @mylovelypiggies . Mutta aloitetaan !

1. Kuinka usein siivoat marsujesi häkin ?

Riippuu aika paljon. Kesällä marsut on paljon ulkona , joten häkki ei likaannu helposti. Mutta äitin luona 4-6 krt viikossa. Ja isän luona 1-4 kertaa. Ja tää koskee siis koko häkin siivousta. Siivoan joka päivä pikkuisen. Huom! Isän luona eri kuivike ratkaisu kun äitillä.

2. Miten valitsit nimet lemmikeillesi?

Jytkyn nimi oli jo sillä valmiina , joten sitä en ole keksinyt. Honeynkin nimi oli sillä valmiina, ja se oli jotenkin hanskille täydellinen nimi , joten en halunnut muuttaa sitä. Lolan nimi on sekoitus nimi . Se on sekoitus Viola ja Bella nimestä, koska kumpikaan ei ehkä loppuen lopuksi iskenyt täysillä. Koska ne olivat hieman liian hienoja nimiä.Mietiskelin ja mietiskelyn tulokseksi tuli lola.

3. Mitä harrastat ?

Tällä hetkellä harrastan vaan bloggausta ja vloggausta. Käyn myös lenkeillä yms. Harrastin ennen joukkue voikkaa , mutta lopetin huonon joukkue hengen takia.

4. Ensimmäinen marsusi?

Mun eka marsu on Honey.

5.Mitä ruokaa sun eläimet syö?

Marsut syö pellettinä altromin elatusta. Tietty heinä ja vesi pääravintona. Ja 1-2 krt päivässä pieniä määriä tuoreita, joihin laitan c- vitamiinit.. Jytky syö joitain koiran nappuloita, joiden nimeä en muista. Mutta ei tosiaankaan ole kyse mistään marketti ruuasta.. Jotka eivät millään tavalla vastaa koiran suositus ravintoa. Ja tietenkin vettä. Kaikki eläimeni saavat joskus herkkuja.

6.Paljonko marsun hoito maksaa ?

Voi voi.. inhoon tämmösiä kysymyksiä koska näihin ei yksinkertasesti ole vastausta. Voi tulla äkillisiä kuluja yms. Esim eläinlääkärillä käynti maksaa jonkun verran. Mutta marsun tavaroihin mitä alussa tulee ostaa menee noin 200-500e jos nämä ostaa uutena. Mutta en tosiaan yhtään osaa vastata tähän ja tuo mun tavara hinta arvio meni varmaa päin mäntyä mutta iha sama !!

7.Miten päädyit ottamaan marsuja ?

Noh, tähän vastaan yhdessä videossakin jota en ole vielä edes ladannut... Mutta ne eivät ole liian pieniä ja ne elävät pitkään.

8.Onko sulla lempi marsua \ marsuja ?

Noh.. Honey on kyllä varmaa lemppareista paras, Lola tulee hyvänä kakkosena., mutta Honeyn sisu ja luonne tekevät minuun vaikutuksen .Jostain syystä Elisan Keiju marsu on myös tietyllä tavalla lemppareitani. Hennan Viivi marsu kuuluu myös lemppari listalle.

Kiitos kaikista kysymyksistä! Voin tehdä joskus osa 2.

-Teresa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uuteen nousuun?

Moikka! Ihan ekaksi pitää sanoa, että tuntuu tosi oudolta kirjoittaa tänne. Paljon on kerennyt tapahtua  5kk aikana, minä aikana en siis ole...