tiistai 30. toukokuuta 2017

Tauko on ohi! /Kuulumisia

Heippa! Pidin n.kuukauden taukoa ja mietin sinä aikana tämän blogin kohtaloa. Päätin jatkaa,koska tykkään kirjoittaa tänne marsujeni elämästä.
Meillä menee ihan hyvin,Honeyn kuolemasta on "toivuttu" ja meille tuli uusi marsu.
Tässä on siis meidän uusi marsu.Hän on Almond's heart on eternity "Snooki".Hän on sk self rotuinen/värinen ,melkein viisi vuotias tyttö marsu! Snooki tuli aluksi meille vain väliaikaisesti,mutta päätettiin samana iltana kun Snooki tuli,että se jää meille.Snookilla ei vanhassa kodissa ilmeisesti ollut kaveria,joten entisen omistajan mielestä tämä oli hyvä ratkaisu. Saan myös kolmannen marsun,alunperin varasin yhden enkku crestin, mutta sille tuli "turkkivirhe" , tosi hankala selittää. Noh,sitten varasin Turusta yhden toisen enkkucrestin :) , jos kaikki menee hyvin,niin hän tulee meille kesäkuun aikana, hänestä lisää myöhemmin ,jos kaikki menee nyt hyvin :D. 

Marsuilla on myös uusi häkki ,joka on 140x70 kokoinen,joitain senttejä päälle. En muista tarkkaan :D
Siinä on tilaa temmeltää! 
Jouduin tekemään häkkiin hieman muunnoksia. Halusin koko etuseinä aukeavan. Lähtötilanne oli siis se ,että häkissä oli neljä pientä luukkua,kaksi sivulla,kaksi katossa. Joten irroitin etu seinän (tosi hankala selittää) sieltä alhaalta ja laitoin tuommoiset nipsutin lukot, jotta häkin koko etuosa aukeaa. Tää on siis turvallinen viritys , Dont worry! XD

Mulle on tullut myös kääpiöhamsteri ,talvikko. Oon jo pidemmän aikaa ihastellut niitä,ja päädyin hankkimaan oman :), tosi hauskoja veijareita. Saanko esitellä Cinderella "Nuppu"!
Nuppu on väriltään helmiäisnormaali,ja kuten nimestä voi päätellä,hän on tyttö.Nuppu on aika kova vipeltämään , joten tarkkaa kuvaa hänestä on hankala saada. Tuosta kuitenkin näkyy vähän,millainen hän on. Nuppu tuli mukaaani siis osjh:n näyttelyistä 6.5. Kävin myös juhla näyttelyissä 20.5 , oli tosi kiva reissu ja varsinkin Lola loisti näyttelyissä!


Lola voitti esim tämän pokaalin,ja paljon muuta! Ei Snookillakaan huonosti mennyt!

Pian alkaa loma,ja silloin lupaan postailla enemmän. Mulla on ekaa kertaa pitkästä aikaa kirjoittaa tänne jotain. YouTube on ehkä se pääpaikka missä pyörin. Blogi jää kakkoseksi. Lupaan nyt kuitenkin alkaa panostamaan tähänkin ja kirjoittamaan uudella innolla! :)

Kommentoikaapas jotain kivaa/palautetta tähän postaukseen! Ennen niitä kommentteja tuli paljon enemmän,mutta nykyään ei edes joka postaukseen. Ehkä ihmiset ei enää lue blogeja?

<3:Teresa ja elukat!

5 kommenttia:

 1. Onneksi jatkoit, tämä on lempi blogini :D Ja hyvä postaus oli ;)

  VastaaPoista
 2. Onneksi jatkoit ja kiva postaus oli :D

  VastaaPoista
 3. Onneksi jatkoit, tämä on lempi blogini, oli kiva postaus ja tykkään lukea blogiasi:)

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus ja hauskaa, että jatkat! :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa että jatkat!!! Tää on hyvä blogi ja sun YouTube kanava on mahtava! Tykkään ite ihan sikana ja saan hyviä vinkkejä marsujen kanssa elämiseen :) Ihan Superia!

  VastaaPoista

Uuteen nousuun?

Moikka! Ihan ekaksi pitää sanoa, että tuntuu tosi oudolta kirjoittaa tänne. Paljon on kerennyt tapahtua  5kk aikana, minä aikana en siis ole...