keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Mailman ihanimmat puhelimen kuoret, ja huolestuttava löytö!

Moikka ! Tämä postaus on taas kerran tylsä yms niin paljon on kerrottavaa että tästä ei vaan saa yhden aiheen postausta. Mutta aihe postaus on suunnitteilla. Q&A postaus tai video on tulossa.
Tosiaan usea teistä ehkä tietää että kuulun almonds "jengiin" . Mulla on jo almonds huppari , joka on lähes joka päiväisessä käytössä. Joten kun sain tiedon että almonds puhelimen kuoria oli tullut niin olihan minunkin tilattava omani.Kuorien toimitus aika oli lyhyt joten peukut ylös sen vuoksi.:)

Niinkuin  näkyy niin tilasin myös almonds tarran.Almonds "jengiläiset" on mulle tosi tärkeitä, Heidän kanssa jutellaan somessa päivittäin. Kaikki luottavat toisiinsa yms. Sellaista on tosi ystävyys. Ilman marsuja en tuntisi näitä mahtavia ihmisiä :). 



Tähän väliin on pakko keroa huolestuttavasta löydöstä joka löytyi pari pv sitten. Silittelin Hanskin turkkia ja käteni osui johonkin "epämääräiseen", aloin katsomaan kohtaa paremmin ja siinä oli herneen kokoinen patti .Paniikissa lähetin viestiä yhdelle tutulle joka marsuista ja niiden sairauksista tietää. Hän epäili patin olevan rasvapatti tai kasvain , ja jos se on kasvain on se tällä hetkellä vaaraton. huh! Riskinä on että se muuttuu paha laatuiseksi. Mutta elän hetkessä, jos patti alkaa hania häiritä yms lopetan sen kärsimykset. Vaikka se kylmältä kuulostaakin ,en halua vain omien mielijohteitteni takia pitää sitä elossa, se ei ole kellekkään oikein!Mutta nyt se ei arista yms niin kaikki okei! Honey on kuitenkin jo vanha marsu, joten patteja tulee ja menee!
Nyt hypitään taas ihan eri aiheeseen. Eli sain Hennalta tuliaiseksi megasta tuollaisen lelun marsuille , siitä en tajunnut ottaa uvaa kun se oli vielä koskematon, siinä oli siis heinää sisällä. Niinkuin varmaan arvaattekin niin marsut tykkäsivät lelusta. Kiitos Henna!
Tietääkö kukaan myydäänkö pohjoispohjanmaan alueella tuota vitamiinia? Ostin tuon ruotsista ja nyt on jo melkeen loppu. Jos jossain netti kaupassa myydään niin ilmoittakaa pliis. Tuo vitamiini on ollut varsinkin Hanskille parempaa kuin jauhe. 

Öitä kaikille!
-Teresa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uuteen nousuun?

Moikka! Ihan ekaksi pitää sanoa, että tuntuu tosi oudolta kirjoittaa tänne. Paljon on kerennyt tapahtua  5kk aikana, minä aikana en siis ole...