lauantai 7. toukokuuta 2016

Liiankin lämmin keli, ja matkustelua!

Hei! Eilen kirjoitin pika postauksen, johon en ollut mitenkään tyytyväinen yms! Olen tosiaan mummilassa. Täällä on hieman tylsää joten marsu jutuille on ollut aikaa.. Monta videota kuvattu yms.
Marsujen kanssa autossa oleminen ei todellakaan ole mitään juhlaa!Marsut tappelivat koko ajan. Täällä on paljon itikoita yms, joten pitää koko ajan vahdata etteivät ne syö mrsuja, sillä mrsuni alkaavat rappaamaan itikan puremia ja sitten arvet tulehtuvat yms. Ensi viikolla on juhla näyttelyt. Jee!!! Menen perjantaina valmistelemaan näyttelypaikkaa, sillä kuulun pet vastaaviin. Aijon tehdä juhlasta videon.Täällä on tosiaan noin 30 astetta lämmintä, joten marsut ovat olleet ihan läkähdyksissä. Se ei ole mikään hyvä juttu... Onneksi marsut eivät ole saaneet lämpöhalvausta yms..
Pakko sanoa tähän väliin että käykää tilaamassa meidän yuotube kanava.
Mulla on viimeaikoina ollut kani halu päällä.Olen tutustunut niiden hoitoon yms. Saa nähdä saisinko pupun. Nyt lisään tään pari kuvaa .

-Teresa

3 kommenttia:

  1. Kiva postaus & kuvat!!:):)
    Määki tein just postauksen;).

    VastaaPoista
  2. Ps:Teillä on ihana banneri!!

    VastaaPoista

Uuteen nousuun?

Moikka! Ihan ekaksi pitää sanoa, että tuntuu tosi oudolta kirjoittaa tänne. Paljon on kerennyt tapahtua  5kk aikana, minä aikana en siis ole...